Céginformációk:

Cégnév: Ring-Data Kft.
Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus utca 17-19. I. emelet 3.
Adószám: 14896147-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-925000
Bankszámlaszám: OTP  11747006-27268827
Telefon: +36-1-212-5875
E-mail: info[kukac]kodakmedia.hu

Ügyfélszolgálat elérhetősége:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00

 Szállítási információk:

A kiszállítás többféle módon történhet:

  • postai úton az MPL futárszolgálat (Magyar Posta) segítségével, amiről a posta értesít a megadott e-mail címen vagy ha kéri akkor SMS-ben, vagy
  • GLS futárszolgálattal ugyanúgy házhoz szállítással, vagy GLS Csomagpontra is, amiről igény szerint szintén SMS értesítővel.
Szállítás módja 0 -50.000  Ft-ig 50.001 Ft felett
Személyes Átvétel 0 Ft 0 Ft
GLS/MPL Házhozszállítás 1.990 Ft  ingyenes
MPL Postán maradó 1.990 Ft ingyenes
MPL Posta Pont (Mol benzinkút – Coop ABC) 1.990 Ft  ingyenes
GLS/MPL Csomagautomata 0-24 1.990 Ft 

ingyenes


Megrendelés esetén, kérjük a megjegyzés rovatban szíveskedjen feltüntetni, hogy melyik futárszolgálatot kívánja igénybe venni!

MPL Házhozszállítás
Normál kézbesítés formájában, amely alatt a megadott címre való kézbesítést értjük. Ebben az esetben a posta (MPL) a küldeményt az Ön címére, házhoz szállítja. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Amennyiben nem találja a megadott címen Önt a kézbesítő ez esetben értesítőt hagy és másnap újra megpróbálja kikézbesíteni. Ha második alkalommal sem jár sikerrel a kézbesítés ez esetben az értesítőn szereplő postán átvehető a csomag. Ha nem tudta átvenni a címen a csomagot, akkor 10 napig átvehető még a postán is. A kézbesítőnél már bankkártyával is tud fizetni.

MPL Postán maradó
Ez esetben Ön határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítő ez esetben az Ön lakcímére nem visz értesítőt. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott postán érkezéstől számítva 10 napig.

MPL Posta Pont (MOL benzinkút és Coop ABC)
A küldeményét a választott MOL benzinkútra vagy Coop ABC-be küldjük amely fogad a postától küldeményeket. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítő ez esetben az Ön lakcímére nem visz értesítőt. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott Posta Ponton 10 napig. A legtöbb MOL PostaPont napi 24 órában nyitva tart. A MOL és Coop PostaPontokon bankkártyával is lehet fizetni.

MPL Csomagautomata 0-24
Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából A posta SMS-ben és E-mailen is értesíti a csomag érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott csomagautomatából. A Csomagautomatáknál nem kell sorban állnunk, hiszen az átvétel gyors – a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Napi 24 órában állnak rendelkezésünkre. Ha utánvételes a csomag akkor KIZÁRÓLAG kártyás fizetése van lehetőség. A posta körülbelül 3 napig őrzi meg a csomagautomatában a küldeményt, amennyiben nem sikerült átvenni úgy beszállítják a postára ahol további 10 napig még átvehető.

 

Fizetési információk:

Banki előreutalás
Futárnál utánvéttel
Személyes átvétel esetén csak készpénzben