Kodak Sportkamera csomag: ZX3 minikamera + tartókonzol + Kodak „Device” védőtok + 170° lencse

49.530 Ft

Az akciós csomag tartalma:

+ sportkamera: Kodak PlaySport Zx3 minden helyzetre

+ rögzítés: Kodak 360° 3M ragasztótalppal

+ védőtok: Kodak „Device” tok

+ objektív: Kodak 170° nagylátószög

Mikor hasznos a Kodak kameratartója?

Használják "deszkás" sportokban, vízen és szárazföldön, ahol nagyon stabilan kell rögzíteni a kamerát és a szivacsos ragasztó által nyújtott csillapítást. A kamera állítása a két tengelynek köszönhetően szinte korlátlan. A ragasztót a 3M tervezte és ígéretük szerint nem fog elveszni a kamera sem. Tapasztaltuk, hogy bízhatunk benne.

Kodak "Device" digitális kamera tok

Ez a kényelmes, rugalmas oldalú, zippzározható hordtáska, egyszerű kezelhetőségének köszönhetően, tökéletesen illeszkedik a mindennapjaidhoz, legyen szó utazásról, kirándulásról. Biztonságosan megvédi a gépedet az ütésektől, karcolódásoktól. Zsebeiben sokmindent el tudunk rejteni, magunkkal tudunk vinni.

  • Tartós szerkezetű, nylon külső
  • Színes, párnázott bélés
  • Öv akasztó
  • Rugalmas, sarokmerevítéses oldalak, hogy a különböző kamerákhoz jól illeszkedjen
  • Belső zsebek
  • Divatos, sportos külső

Kodak nagylátószögű optika

A Kodak kiegészítői közül ez az egyik legkülönlegesebb. Egy egyszerű kivitelezésű, mesterien készített, 170°-ban látó lencse teszi lehetővé, hogy a közeli felvételekre sokkal több minden férjen fel. Nagyobb teret foghatsz be a tájból, több szereplő fér el a képen, mindezt akár még a víz alatt is. Az optika széltorzítás csökkentése miatt az ilyenkor megszokott gömbölyű képeket is csak kevésbé fogod tapasztalni.

A ZX3 Playsport, ami a legjobb pillanatokban is Veled lesz!

Bármikor történhet velünk valami fontos, amit érdemes megörökíteni. Legyen az egy irigylésre méltó sportélmény, vagy egy tisztázatlan forgalmi helyzet. A Zx3 sportkamera ellenáll ütésnek, víznek, pornak, rázkódásnak, hidegnek, így válik gyakran használt eszközzé a hétköznapokon és a szabadidőben is.

Az élet legizgalmasabb felvételeit örökítsd meg a KODAK laysport ZX3 kézreálló, de kiegészítőkkel kerékpárra-, motorra-, autóba- is rögzíthető sport-akciókamerájával!

A legjobb mobil képalkotó eszköz díját nyerte el.

Egyszerű kezelés és jó minőségű kijelző

Az életet a KODAK is egyszerűen szereti, ezért néhány gomb is bőven elég a felvételek készítéséhez. A kezelő gombok egy jól tartható előlapon kaptak helyet és feladatuk, hogy a bonyolult menüket helyettesítsék. Ugyanitt látható egy viszonylag nagy színes kijelző, hogy a felvétel készítést ellenőrizhessük, sőt a visszajátszott felvétel is élvezhető lesz rajta.

ZX3 kodak camera

Akár 10 óra akadásmentes felvétel, Full HD felbontásban

A 1080p Full HD felbontás 16:9 képaránnyal biztosítja, hogy a felvétel egy nagy TV készüléken is tökéletes legyen. Akár 10 órányi felvételt is rögzíthetsz, ha a maximális 32GB bővítést kihasználod! A 60 fps biztosija, hogy a felvétel folyamatos legyen és élvezhető.

A 1000mAh kapacitású akkumulátor 1080p felbontásban egy feltöltéssel kb. 70 perc anyagot képes rögzíteni (pótakkumulátor is szükséges lehet!)

A felvétel felbontása összefügg a felvételi idővel

  • Full HD 1080p: 1920 x 1080, 30 fps
  • HD 720p: 1280 x 720, 30 vagy 60 fps
  • WVGA 480p: 848 x 480, 30 fps

A ZX3 digitális képstabilizátort kapott, hogy a felvételeket a folyamatos mozgás ellenére is mindig a legjobb fókuszálással készítsd.

Vízálló, porálló, ütésálló - Hóban, tengerben, sivatagban

Síelés során jöhetnek a buckák és ugrások, de búvárkodni is lehet vele, sőt a tengerparti homokba ejtve sem lesz baja (hogy a tevekaraván fotózásról ne is beszéljünk).

A Kodak PlaySport Zx3 akciókamerát felkészítették a zord természeti körülményekre - az érzékeny részek gumiborítást kaptak és az előlap is rozsdamentes acélból készült. 3 méter mélységig vízálló, tűri az ütődést, rázkódást.

Az élmények visszajátszása 

A felvett élmények tökéletes visszajátszását HDMI csatlakozó biztosítja smart TV-n, vagy bármely HDMI bemenetű kijelzőn, vagy fali kivetítőn. A 1080p felbontás minden eszközön megfelelő élményt fog nyújtani.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kodak Sportkamera csomag: ZX3 minikamera + tartókonzol + Kodak „Device” védőtok + 170° lencse” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük