JÓ, de mire van szükség, hogy idén máshogyan legyen?

PÁROS AJÁNDÉKRA,
KÖZÖS PROGRAMRA,
„CSAK” JÓ HANGULATRA,
VAGY IDÉN MÁR MINDHÁROMRA?


Lehet, hogy van egy ÖTLETES, GYORS és FRAPPÁNS megoldás, de nem akarsz Te túl sokat?
Meg fogod tudni ezt csinálni?

     Tudjuk, hogy a nők szeretik a gondoskodást, a pasiknak meg soha nincs idejük. Állandó vitalehetőség. Szerinted tényleg volna ideje egy elfoglalt embernek olyan kellemes közös élményt szerezni, amire még évek múltán is emlékezni fogtok? Újra és újra meg tudod hódítani a szerelmedet? Tudsz úgy ajándékozni, hogy évek múlva is hordani AKARJA amivel megajándékoztad? És még a pénztárcádat is kímélni akarod? Hát nem vagy egyszerű eset, de nézd meg, mit ígérünk most mégis!

Egyet Te is ígérj meg! Azért mert nem ingyen van és 2 percedet is lefoglaljuk még, nem hagyod könnyen veszni az ügyet!

 

Szóval konkrétan itt a páros ajándék külön-külön mindkettőtöknek, a közös élmény és a sokáig tartó jó hangulat 2016 február 14-el kezdődően.

 

   1. A közös élmény a szerelmesek napján átadott 6690 választható rendezvény, buli, fesztivál, művészeti- vagy gasztro élmény 3.966.000 jegy közül két jegyre, kettőtöknek egy kedvezménykupon. Szigetjegy, operajegy,Balatonsound, mozijegy, Campuszfeszt, koncertjegy, stb., hadd ne soroljuk! Ha fontos a közös élmény, mindjárt leírjuk, hogyan választhatod ki a legmegfelelőbbet.
  2.    A páros ajándék az élmény mellé két okoskarkötő. Nem hiszed el, de évekig mindennapos témát tud adni a viselőinek. Ez már eleve jó buli és nagyon sokan hordják 15-65 éves korig, mert tényleg hasznos dolgokat mutat a súlyukra és az álmukra vigyázóknak.
  3.   Egy színes karpánt, amire kicserélheted a gyári feketét. Ha Neked nem fontos, a párodnak az lesz!
  4.    Három anyagias kedvezmény
   1. Kimondottan Valentinos, egyébként pedig termékbevezető ÁRENGEDMÉNY, amit feb 14 után nem fogunk adni másnak!
   2. Hogy a kisujjadat se kelljen mozdítani, Magyarország egész területén kiszállítjuk a szettet. INGYEN!
   3. A rendezvény kupont is INGYEN adjuk a karkötők mellé!

   

   

  NEM KÉREM, DE MÉG MEGGYŐZHETŐ VAGYOK!

   

  Párkapcsolati titkok nem csak Neked,
  hogy megtudd, mit nyerhetsz még!

   

    

  Először is február 15-én vidám arcok futnak majd össze a reggelinél, hiszen nyersz egy jó pontot a párodtól, mert idén nem felejtetted el az évfordulót! Csak nézz majd a párodra, utána a tükörbe! Ez jó érzés lesz!

  Másodszor, a kellemes közös emlék felemlegethető. Legalább is, Mi ezt javasoljuk :) (kettőnél többször ne, de annyiszor feltétlenül!). Lehet, hogy annyira jó az ajándék, hogy majd Ő fogja emlegetni. Na, ez lesz az igazi siker!

  A közös rendezvényre akármikor mentek - hiszen lehet akár Sziget jegy is -, az megint ugyanazt a február 14-i érzést fogja előhozni irántad, úgyhogy megint jó érzéssel gondol majd Rád. Érted? Rád! Még egyszer! Ugyanazért!

  Egy jó pont mindig jó folyamatokat indít el. Ha skatulyában vagy, ez kihoz onnan. Ha nem volt rossz a megítélésed, megerősíted a pozíciódat. Szerintünk a jó gesztusok nagyon kellenek egy kapcsolatba. Ha szerinted nem, akkor bizonyítsd be!

   

  EZT ÉN KÉREM, MOST!

   

  MÉG NEM KÉREM, DE MÁR ÉRDEKEL!

   

  Nézd meg, tényleg akkora dolog-e ez az okoskarkötős élménymix! Hol tudnátok együtt jól érezni magatokat és mit dob ezen az okoskarkötő!

  Mire jó a Xiaomi Miband 1S okoskarkötő?

     Ez az okoskarkötő segít nyugodtan aludni! Ez nem valami rizsa, mert szenzora pontosan tudja mérni az alvási REM ciklusaidat, minden reggel meg is tudja mutatni egy egyszerű időgrafikonon. Így néhány nap alatt rájöhetsz, mit kell tenned ahhoz, hogy akár 7-8 óra alatt olyan mély alvást produkálj, hogy végre rendesen kipihend magad. Az eredmények meglepőek, hiszen sokan az alvásidő 25%-át kitevő mélyalvás helyett csak 5-10%-os mélyalvásban vannak és erről nem is tudnak. Ezért kelnek úgy reggel, mint akit egész éjjel havat lapátolt, vagy csak dideregnek a fáradtságtól. Vannak, akik a karkötő adataiból jönnek rá, hogy órákig teljesen ébren voltak, ezért több dolgot is változtatniuk kell a napi ritmusukban. Például ha valaki horkol (vagy keveredett már ilyen gyanúba), biztosan olyan grafikonokat fog látni, amit egyébként nem hinne el…

   

  A súlyukra ügyelők is fontos adatokhoz jutnak az okoskarkötővel a súlykontrollhoz. Ezt pedig a sportolók által alkalmazott pulzusmérő képessége miatt természetes. Minden sportoló ismeri a saját „zsírégető” pulzustartományát, amit elérve és megtartva lesz legoptimálisabb a testsúlykontroll. Ezért van sokszor a sportolókon is pulzusmérő.

   

         Ha megpróbáltad már megállapítani mennyit mozogsz egy nap, az okos kis jószág az ébrenlét időszakában számolja a lépéseket, amihez határértékeket is beállíthatsz. Csak úgy szólunk, hogy munkába járás autóval kb. 300 lépés, tömeg közlekedéssel legalább 5000…

   

  Mivel a karkötő „okos”, az Android, vagy iOS rendszerű  telefonon működő alkalmazással, vagy számítógép böngészőből tudod az adatokat megnézni.

   

     Az okos összekötésnek köszönhetően beállítás szerint rezegni kezd, ha a 10 m-en belüli telefonra hívás fut be, vagy eseményt jelez, de reggel a karodon finoman rezegve fel is ébreszt. Erre számtalan beállítást találsz még.

   

  Egyes telefonok képernyő feloldására is képes kódok és varázsmozdulatok nélkül, elég csak a közelben lenni. természetesen a lezárásról is gondoskodik.

   

  Közületek ki, mire használna szívesen az okoskarkötőt?
  Melyik funkcióra ajánlanád a párodnak?

  Intenzív pihenni vágyók, kialvatlanok, fáradékonyak.

  Pihentetőbb alvást érhet el, aki figyeli az alvásciklusait.

  Horkolás.

  A horkolás kérdését nem oldja meg, de meg tudod indokolni, hogy miért tegyen érte a „tettes”.

  Fogyás, hízás.

  Közületek kinek lenne fontos a zsírégető pulzus tartomány fenntartása?

  Teljesítmény

  Megnézted már, hogy melyikőtök „lohol” többet egy nap? Jelenleg is méritek?

  Egészséges életmód, több energia

  Nálatok ki akar egészségesebb lenni egy kicsit? Hogyan szerezhettek több energiát?

  Színes karpánt a csomagban

  A színes karpánt feldobja a hangulatodat. A színválasztékban van pasis, van csajos és egyet mindenképpen csak azért érdemes használni, hogy ne keverjétek össze a két feketét.

   

  A jegy kupon a csomagban - választani kell, hová mentek
  (az egyetlen dolog, amiben még tenned kell majd valamit)

  A kupon a szett kedvezménye. Amikor átveszed/kifizeted a csomagot, elküldjük a kupont. Ezután menj fel a jegy.hu oldalra és válaszd ki, milyen jegyekre fordítod a kuponodat. Ha nem fedezi teljesen, akkor egészítsd ki bankkártyával, ezt a jegy.hu lehetővé teszi. A kupont mi küldjük, de a Te feladatod kikeresni a rendezvényt/előadást és a jegy végleges értékét rendezni a jegy.hu oldalán, a kuponunkat beszámítva.

   

  Ingyen szállítás

  Senki sem szereti a szállítási díjat, ez természetes. Mivel ezt most ingyen visszük, ez is a kedvezményeket növeli. Csak meg kell jelölni a szállítási címet és várni a futárt!

   

  Mit kell Tenned az élményért?

  • A gombra kattintani (nekem ez kell...) és utána kosárba tenni a szettet.
  • A kattintást követően a megrendelés/fizetés fázisban megadni a szállítási címet!
   • Nincs kuponkód meg ilyenek (az okoskarkötő ajándékcsomaghoz nem kell).
   • Az idő rövidsége miatt leggyorsabb, ha bankkártyával fizetsz
  • Várni a futárt
   • Olyan címet adj meg, ahol egész nap át tudják venni, pl munkahely, vagy ismerősöd munkahelye.
  • Küldjük a kupont a rendeléskor megadott e-mailcímre, ha értesítést kapunk a fizetésről a futártól vagy banktól (szállítási mód függő).
   • Megveheted a jegyet a közös élményetekre a jegy.hu oldalon, a kuponkódunkkal a kezedben (e-mailboxodban).
  • Happy end (innen ez már Rajtad múlik)

  Látod, nincs sok idő és azt akarjuk, hogy sikerüljön a projekt! Neked nem sok mindent nem kell már tenni, de azért ne várj sokáig ezzel a gombnyomással

   

  Miért tőlünk vedd? 8 okod lehet rá

  1. Mert jó az ötlet!
  2. Mert pénzt takarítasz meg a kedvezményes csomagunkkal
  3. Mert nagy tapasztalatunk és szervizhátterünk van a termékkel kapcsolatban, ezért segítséget is tudunk adni, ha kérdésed van, vagy valamiben elakadsz.
  4. Mert az online bankkártyás fizetésnél mi nem kérünk kódot, hanem a CIB biztonságos fizető oldalára továbbítunk.
  5. A jegy.hu oldalt üzemeltető INTERTICKET Magyarország 1995 óta piacvezető a jegyértékesítési rendszerek üzemeltetésében a kultúra területén. 6700 program 4 millió jegyét árusítja, bízhatsz bennük. A fizetésnél
  6. Neked is jól jöhet, hogy rugalmasak vagyunk az ügyfelekkel és betartjuk a jogszabályokat.
  7. Jól jön, hogy garancia tekintetében kapcsolatban vagyunk a Xiaomival, aki egy neves gyártó. Kínában a legerősebb és legjobb minőségű okostelefonjaival lehagyta az Apple-t. Okostermék fejlesztésben lehagyta a világot.
  8. Jók az áraink és számos kedvezményt adunk a szettben.

   

  Tisztázó kérdések ajándékozóknak, hogy biztosan jó élményt adjanak!

   

  Csak a jegy.hu-ról tudok jegyet rendelni?

  Igen, csak abból a 6700 programból lehet választani. Ennyi általában elegendő.

   

  Milyen értékű jegyeket lehet venni a jegy.hu oldalon?

  Ennek nem szabtunk felső határt. A kuponok a jegyvásárláskor beválthatók.

   

  Hány nap az átfutás?

  Megrendelést követő 2. munkanapon van szállítás, azutáni 3. napon értesülünk a teljesülésről. A jegykupont még azon a munkanapon küldjük, amelyiken a fizetést le tudjuk ellenőrizni.

   

  Hogyan lesz leggyorsabb az ügylet?

  Akkor leggyorsabb, ha a fizetésről minél előbb értesülünk. A jelszó bankkártya, vagy előre utalás. Utánvétnél +2-3 nap, amíg a futártól beszerezzük a fizetés tényét.

   

  Rendelhetek telefonon?

  Természetesen! Ebben az esetben is javasoljuk az előre utalást, amihez majd lediktáljuk a bankszámlaszámot, de az oldal kapcsolat fülén is feltüntetjük.

   

  Mikor van ügyfélszolgálat?

  A kodakmedia.hu ügyfélszolgálatán 9-17-ig vesszük fel a telefont.

   

  Rendelhetek színes karpántot csökkentett csomagár mellett?

  A csomagok a pótkarpántot is tartalmazzák. A gyártó fekete karpánttal szállít. Ezért tettük a szettbe a színes karpántot. Ez a szett így teljes, a két okoskarpánttal és 1db színes pótpánttal. Egyenlőre ez így is marad.

   

  A kupon meddig érvényes?

  A jegy.hu oldalon nincs korlátozás. Nem lenne jobb minél hamarabb?

   

  Mi van, ha hibás a termék?

  Egyrészt nem biztos, hogy hibás ezt segítünk telefonon is kideríteni, szóval az ügyfélszolgálat segít a kezelésben.

  Ha kéred az ügyfélszolgálaton, szállítás előtt kibontjuk és kipróbáljuk, hogy ne legyen probléma az átadáskor. Ha nem kéred, originál csomagot küldünk lefóliázva és a garancia intézése megy a fogyasztóvédelem által előírt útján, ebben még nem volt ránk panasz. Természetesen cserélünk, javítunk, vagy visszafizetünk akár a csomag tartalmát külön-külön is.

   

  Mi van, ha mégsem kell a termék?

  Ha a karkötő nem hibás és a termék sértetlen az eredeti csomagolásban, a 14 napos elállás joga megillet, de ekkor a csomag szállítási díj és kupon nélküli árából 5%-ot levonunk a használódásért függetlenül attól, hogy mennyit használtad. Ez a webshopokat a fogyasztóvédelmi törvény szerint illeti meg. Ha az eredeti csomagolás sérült, vagy hiányzik, további 5%-ot vonunk le.