Kategóriák
Hírek
2019.01.23 10:05
2019.01.16 15:52
2015.09.30 14:42
2015.08.18 14:04
2015.03.25
Továbbiak »
TOP termékek
Indukciós serpenyők
MINŐSÉGI INDUKCIÓS TRISTAR SERPENYŐK
AZ INDUKCIÓS TECHNOLÓGIA ELŐNYEI
- Az indukciós technika a legélenjáróbb főzési mód, amivel a legszélesebb körű használatot, a legrövidebb főzési időt és a legtakarékosabb energiafelhasználást érhetjük el. Vagyis sokoldalú, gyors és energiatakarékos.
- Az alumínium edény aljára egy acéllemezt helyeznek el. Működési elve egy egyszerű és hatékony fizikai törvényre alapozza, az elektromágneses indukcióra.
- Amikor az edényeket ráteszik a tűzhelyre, az acéllemezben lévő ferrit részecskék energikusan működésbe lépnek hőátadást létrehozva, ami azonnal szétterjed a felület minden részére. Ez jelentősen lerövidíti a főzés idejét és figyelemreméltó megtakarítást jelent a hónap végi számlákon.
- A hagyományos főzési módokhoz viszonyítva az indukciós technológia sokkal biztonságosabb is. Mivel az indukciós főzőlap csak fémmel érintkezve melegszik, a levesszük róla az edényt, akkor a hő átvitel megszűnik, a főzőlap azonnal kihűl.