Új jelszó kérése

Indukciós serpenyők


MINŐSÉGI INDUKCIÓS TRISTAR SERPENYŐK

AZ INDUKCIÓS TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

  • Az indukciós technika a legélenjáróbb főzési mód, amivel a legszélesebb körű használatot, a legrövidebb főzési időt és a legtakarékosabb energiafelhasználást érhetjük el. Vagyis sokoldalú, gyors és energiatakarékos.

  • Az alumínium edény aljára egy acéllemezt helyeznek el. Működési elve egy egyszerű és hatékony fizikai törvényre alapozza, az elektromágneses indukcióra.

  • Amikor az edényeket ráteszik a tűzhelyre, az acéllemezben lévő ferrit részecskék energikusan működésbe lépnek hőátadást létrehozva, ami azonnal szétterjed a felület minden részére. Ez jelentősen lerövidíti a főzés idejét és figyelemreméltó megtakarítást jelent a hónap végi számlákon.

  • A hagyományos főzési módokhoz viszonyítva az indukciós technológia sokkal biztonságosabb is. Mivel az indukciós főzőlap csak fémmel érintkezve melegszik, a levesszük róla az edényt, akkor a hő átvitel megszűnik, a főzőlap azonnal kihűl.

Sorrend:


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.