Hírek
2016.05.13 17:05

SzülinApp, a potya iGo letöltés

iGo SzülinApp - 10 éves az iGoIngyenes, teljes értékű iGO verziót tölthetsz mobilodra 2016 május 16-ig! Android és iOS operációs rendszerre is szabad a pálya, használd ki amíg lehet! Mi már letöltöttük Androidra, nézd meg, hogyan!

 

 

2016-os iGO ingyen letöltés itt:

Az NNG, az iGO fejlesztője tavaly ünnepelte 10. szülinapját, mely alkalomból ingyenes letöltési lehetőséggel ajándékozta meg a felhasználókat. Így a tavalyi sikeren felbuzdulva, 2016-ban is szándékosan rést nyitnak a pajzson 2016 május 16-ig. 

 

android operációs rendszer logo

ios apple logo

Android operációs rendszerhez a GooglePlay áruházban, iOS operációs rendszerhez az iStore áruházban kell a "SzülinApp" szóra keresni. A szoftver 134 MB, tehát nem feltétlenül mobilneten startolnék a letöltéssel, hacsak nem korlátlan az adatforgalom és a rendelkezésre álló idő.

 

Az Androidon nemrég még ezt láttuk, de katt erre a képre...

iGO SzülinApp 2016 letöltés előtt

...azóta már települt az ingyenes teljes verzió!

 

Végre igazi GPS-ed lesz az iGO Navigation SzülinApp alkalmazással!

A szoftver teljes értékű verzió, mely mobiltelefonokon ad megoldást a GPS útvonaltervezésre. Miért olyan nagy szám ez? Azért, mert a legtöbb és legismertebb útvonaltervezésre képes szoftver WiFi vagy mobilnet nélkül nem képes navigálni, vagyis ez esetben sajnos hiába van a telefonodnak GPS antennája, mert azok a szoftverek nem használják. Szóval nem igazi GPS-ek még akkor sem, ha időnként beszélnek és útjelző táblákat mutatnak. (bocs, de a Mikulás sem létezik...). Miután letöltöttük a SzülinApp-ot, máris rendes navi szoftverünk lett a telefonon. Nem rossz!

 

Mi az az NNG?

Az NNG Kft. Magyar cég, mely 2004-es alakulásakor kezdett GPS navigációs szoftver gyártásába az akkor 4 fős csapatával. 2005-ben hozták ki az iGO első verzióját és azóta töretlen a szoftverfejlesztési sikerük. Ma már csaknem 800 fővel dolgoznak és a világ minden országában jelen vannak. Sikerük titka, hogy számos technológiai újításuk a világ 31 autógyártójánál és több telefongyártónál, köztük a Samsungnál épül be különböző alkalmazásokba.