Termék részletek


Tristar Kerámia-lapos hajsütővas HD-2377

Tristar Kerámia-lapos hajsütővas HD-2377
nettó: 2 748 Ft bruttó: 3 490 Ft
Raktárkészlet 
:
RAKTÁRON
Gyártó:
Tristar
 • kerámia lapok
 • elforgatható kábel
 • falra akasztható

Amennyiben kérdése van, hívjon minket a 06-1-212-5875 vagy 06-70-648-5078 telefonszámon!

Előre utalási információkhoz kattintson ide!

 • A nők mindig mondogatják, és valóban igazuk is van abban, hogy akinek egyenes a haja, az göndört szeretne, akinek pedig hullámos, az szög egyeneset akar. Így volt ez mindig is, csak jobb híján régen el kellett fogadnia mindenkinek azt a képet, amit a tükörben lát. Manapság azonban számtalan lehetőség van a változtatásra.

  A legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldás, ha kéznél van egy eszköz, amivel pillanatok alatt megújulhat a hajkoronánk. Hiszen nem mindenki akar tartós dauert vagy egyenesítést, szeretünk változatosak lenni, és mindig megújulni. Ha befektetünk egy hajvasalóba, és/vagy egy hajsütővasba, akár otthon is, fodrász segítsége nélkül varázsolhatunk magunknak egyenes tincseket, vagy éppen romantikus, hullámos fürtöket.

  Tristar egy megbízható márka, termékei kerámia bevonattal vannak ellátva, hogy egyenletesen melegedjenek föl, és ne roncsolják a hajszálak szerkezetét.

   

  Kerámia lapok

  On/off kapcsoló, jelzőfény

  Tápkábel: 1,80 m

  Elforgatható 360 °-os hálózati kábel

  Falra akasztható


   

   

   


   

  A Kodakmedia.hu webáruházba feltöltött termékek jellemzőit és tulajdonságait a gyártó adatszolgáltatása alapján tüntettük fel, azok helyességéért nem vállalunk felelősséget. A termék ezen az oldalon feltüntetett képei a valóságtól eltérőek lehetnek, esetenként csak illusztrációk. Kérjük, amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdéseid lennének, keresd fel a Kodakmedia.hu webáruház ügyfélszolgálatát!

 • Gyártó
  Tristar
  Cikkszám
  _T-HD-2377