Termék részletek


Tristar indukciós tapadásmentes serpenyő 28 cm CW-0228

-17%
Tristar indukciós tapadásmentes serpenyő 28 cm CW-0228
nettó: 4 717 Ft bruttó: 5 990 Ft
Akció: nettó: 3 929 Ft bruttó: 4 990 Ft
Raktárkészlet 
:
RAKTÁRON
Gyártó:
Tristar
 • indukciós és minden típusú tűzhelyre alkamas
 • több rétegű Xylan tapadásmentes bevonat
 • 28cm átmérő

 


Amennyiben kérdése van, hívjon minket a 06-1-212-5875 vagy 06-70-648-5078 telefonszámon!

Előre utalási információkhoz kattintson ide!

 • Anyaga: alumínium

  Átmérő: 28 cm

  Alkalmas. gáz-, kerámia-, indukciós-, halogén- és villamos tűzhelyeken

  Több rétegű Xylan tapadásmentes bevonat

  1 év-csere garancia

   

   

  Indukciós edények előnye

  Indukciós technológia

  Az indukciós technika a legélenjáróbb főzési mód, amivel a legszélesebb körű használatot, a legrövidebb főzési időt és a legtakarékosabb energiafelhasználást érhetjük el. Vagyis sokoldalú, gyors és energiatakarékos.

  Az alumínium edény aljára egy acéllemezt helyeznek el. Működési elve egy egyszerű és hatékony fizikai törvényre alapozza, az elektromágneses indukcióra.

  Amikor az edényeket ráteszik a tűzhelyre, az acéllemezben lévő ferrit részecskék energikusan működésbe lépnek hőátadást létrehozva, ami azonnal szétterjed a felület minden részére. Ez jelentősen lerövidíti a főzés idejét és figyelemreméltó megtakarítást jelent a hónap végi számlákon. A hagyományos főzési módokhoz viszonyítva az indukciós technológia sokkal biztonságosabb is. Mivel az indukciós főzőlap csak fémmel érintkezve melegszik, a levesszük róla az edényt, akkor a hő átvitel megszűnik, a főzőlap azonnal kihűl.

   


   

   

   


   

  A Kodakmedia.hu webáruházba feltöltött termékek jellemzőit és tulajdonságait a gyártó adatszolgáltatása alapján tüntettük fel, azok helyességéért nem vállalunk felelősséget. A termék ezen az oldalon feltüntetett képei a valóságtól eltérőek lehetnek, esetenként csak illusztrációk. Kérjük, amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdéseid lennének, keresd fel a Kodakmedia.hu webáruház ügyfélszolgálatát!

 • Gyártó
  Tristar
  Cikkszám
  T-CW-0228