Termék részletek


Terraillon Multithermo 30 2in1 fül és homlok hőmérő, infra lázmérő

Terrailon Multithermo 2:1 fülhőmérő és homlokhőmérő, Kodakmédia Babavilág
nettó: 10 228 Ft bruttó: 12 990 Ft
Raktárkészlet 
:
RAKTÁRON
Gyártó:
Terraillion

A Terrailon Multithermo 30 digitális 2 az 1-ben lázmérővel gyorsan, pontosan és higiénikusan tudsz testhőmérsékletet mérni!

ZÖLD TERMÉK - megfelel minden európai egészségügyi szabványnak!

 • Infravörös digitális hőmérő a gyors lázméréshez
 • fülhőmérőként, homlok hőmérőként
 • Nagy digitális LCD kijelző, higiénikus használat
 • Tartozék CR2032 gomb elem

Amennyiben kérdése van, hívjon minket a 06-1-212-5875 vagy 06-70-648-5078 telefonszámon!

Előre utalási információkhoz kattintson ide!

 • A Terrailon Multithermo 30 2in1 fülhőmérő és homlokhőmérő is egyben! Segítségével gyorsan reagálhatsz az esetleges betegségre, hisz gyorsan, nagy pontossággal mutatja az eredményt.

   

  A Terrailon MultiThermo 30 infravörös szondája a dobhártya hőmérsékletét vagy a homlok hőmérsékletét méri. Az eljárás gyors és pontos, másodpercenként 512 mintát vesz és csupán egy másodperc alatt kijelzi a legmagasabb hőmérsékletet!

   

  • fülhőmérő
  • homlokhőmérő
  • nagy digitális LCD kijelzővel
  • higiénikus használat
  • tartozék elemmel

   

  A hideg időben sajnos számolni kell a kórokozók és bacilusok elszaporodásával, és az ilyenkor már menetrendszerűen jelentkező betegségekkel. A vitaminok mellett szükséged lesz egy megbízható lázmérőre, ha pedig újszülött gyermeked van, elengedhetetlen, hogy legyen otthon egy többfunkciós készülék.

  Egy elavult higanyos lázmérővel (amit már egyébként is betiltottak) akár 10 percet is igénybe vesz a lázmérési procedúra. Sosem tudhatod biztosan, mikor is veheted ki és tudhatod meg a valós testhőmérsékletet, és nehezen olvasható le róla az eredmény. Ráadásul csecsemők, kisgyerekek esetében ez idő alatt problémák merülhetnek fel, ilyenkor nagyon fontos szempont a gyorsaság.

  A Terrailon Multithermo 30 2:1 lázmérő praktikus és higiénikus, mivel a mosható szondához nincs szükség védőcsőre. Egyszerűen használható, mert automatikusan átvált a homlokmérésről a fülmérésre pusztán azáltal, hogy leveszed a védőkupakját. Kijelzője könnyen leolvasható, nagy számokat mutató LCD.

  A Terrailon Multithermo digitális 2 az 1-ben lázmérővel gyorsan, pontosan és higiénikusan tudsz majd testhőmérsékletet mérni!


   

   

   


   

  A Kodakmedia.hu webáruházba feltöltött termékek jellemzőit és tulajdonságait a gyártó adatszolgáltatása alapján tüntettük fel, azok helyességéért nem vállalunk felelősséget. A termék ezen az oldalon feltüntetett képei a valóságtól eltérőek lehetnek, esetenként csak illusztrációk. Kérjük, amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdéseid lennének, keresd fel a Kodakmedia.hu webáruház ügyfélszolgálatát!

 • Gyártó
  Terraillon
  Cikkszám
  T-00001