SJCAM SJ5000 firmware frissítés

A firmware frissítés folyamata SJCAM SJ5000 kameráknál

* Jelen dokumentum célja a tájékoztatás, melynek tartalmát igyekszünk frissen tartani. A leírtakat gyártói adatbázisból nyerjük (az sjcam.com nem a gyártó oldala!), de semmilyen felelősséget nem vállalunk az esetleges meghibásodásokból eredő anyagi és egyéb károkért, vagy a dokumentum tartalmának félreértéséből adódó problémákért.

 

A frissítés ennél a típusnál másodpercek alatt önállóan végbemegy, ha a kamerában bekapcsolás közben olyan microSd kártya van, aminek a főkönyvtárában van a frissítő fájl. Tölds le a kiválasztott frissítést és kövesd a lépéseket! Sokan tudják, hol térhetnek el az alábbi lépéssortól, de aki nem biztos benne, annak jó támasz lesz. Az SJ5000 frissítéseket ne használd a többi SJ5000 változathoz!

  1. Kapcsold ki a kamerát
  2. Vedd ki a microSD kártyát
  3. Formázd számítógépben FAT32 fájlrendszerrel a kártyát
  4. Csomagold ki a kártyára a letöltött frissítést
  5. Kártyát tedd a kamerába
  6. Csatlakoztasd a kamerát a töltőre és kapcsold be. Ha az akku kibírja kb 1 percig, akkor nincs szükség töltőre
  7. Ha a kamera bekapcsol és elérhető a menü, ellenőrizheted a menüben a verziót, de ne felejtsd el törölni a kártyáról a frissítést tartalmazó fájlokat, hogy a következő bekapcsolásnál ne történjen meg a frissítés.

A legújabb SJ5000 frissítés a 2015-12-19-én készült, verziószám nélkül

 

A fájlról a gyártó nem közöl frissítési naplót. Ennek oka lehet, hogy ezt a típust kevésbé vásárolták, támogatása nem volt időszerű, nincs mit naplózni.

Az SJCAM SJ5000 akciókamera legújabb v1.0 firmware frissítése

 

Kellemes időtöltést!

üdv.,

A www.kodakmedia.hu webáruház technikai csapata szívesen lát a következő blogbejegyzésben is!