SJCAM SJ5000 Plus firmware frissítés 2" uj

A firmware frissítés folyamata SJCAM SJ5000 Plus 2,0" kameráknál

* Jelen dokumentum célja a tájékoztatás, melynek tartalmát igyekszünk frissen tartani. A leírtakat gyártói adatbázisból nyerjük (az sjcam.com nem a gyártó oldala!), de semmilyen felelősséget nem vállalunk az esetleges meghibásodásokból eredő anyagi és egyéb károkért, vagy a dokumentum tartalmának félreértéséből adódó problémákért.

 

Ellenőrizd, hogy kamerád PONTOSAN ez a verzió és nem 1,54" kijelzős, vagy nem 1,5" kijelzős!

 

A frissítés másodpercek alatt önállóan végbemegy, ha a kamerában bekapcsolás közben olyan microSd kártya van, aminek a főkönyvtárában van a frissítő fájl. Tölds le a kiválasztott frissítést és kövesd a lépéseket! Sokan tudják, hol térhetnek el az alábbi lépéssortól, de aki nem biztos benne, annak jó támasz lesz. Az SJ5000 Plus 2.0" frissítéseket ne használd a többi SJ5000 változathoz!

 

  1. Kapcsold ki a kamerát
  2. Vedd ki a microSD kártyát
  3. Formázd számítógépben FAT32 fájlrendszerrel a kártyát
  4. Csomagold ki a kártyára a letöltött frissítést
  5. Kártyát tedd a kamerába
  6. Csatlakoztasd a kamerát a töltőre és kapcsold be. Ha az akku kibírja kb 2 percig, akkor nincs szükség töltőre sem, de ne kockáztass!
  7. Ha a kamera bekapcsol és elérhető a menü, ellenőrizheted a menüben a verziót, de ne felejtsd el törölni a kártyáról a frissítést tartalmazó fájlokat, hogy a következő bekapcsolásnál ne történjen meg a frissítés.

 

A legújabb SJ5000 Plus 2,0" frissítés a 2016-02-24-én kiadott v3.3.5

A changelog sajnos nem áll rendelkezésünkre, ha nem vagy biztos, vagy nincs a kamerádon hibásan működő funkció, tölds kamerádra a 3.3.3.-at!

 

Az SJ5000 Plus 2,0" firmware frissítés v3.3.5, a gyártó adatbázisából