SJCAM SJ4000 firmware frissítés

Hogyan kell frissíteni az SJCAM SJ4000 kamerák firmware-ét?

* Jelen dokumentum célja a tájékoztatás, melynek tartalmát igyekszünk frissen tartani. A leírtakat gyártói adatbázisból nyerjük (az sjcam.com nem a gyártó oldala!), de semmilyen felelősséget nem vállalunk az esetleges meghibásodásokból eredő anyagi és egyéb károkért, vagy a dokumentum tartalmának félreértéséből adódó problémákért.

 

2016 áprilisában új, 2" méretű kijelzőket kapott minden SJ4000 sorozatú kamera. Az alábbi frissítések csak és kizárólag a régebbi, 1,5"-os kamerákra vonatkoznak.

 

A frissítés ennél a típusnál másodpercek alatt önállóan végbemegy, ha a kamerában bekapcsolás közben olyan microSd kártya van, aminek a főkönyvtárában van a frissítő fájl. Tölds le a kiválasztott frissítést és kövesd a lépéseket! Sokan tudják, hol térhetnek el az alábbi lépéssortól, de aki nem biztos benne, annak jó támasz lesz. Ezeket az SJ4000 frissítéseket ne használd a többi SJ4000 változathoz!

 

  1. Kapcsold ki a kamerát
  2. Vedd ki a microSD kártyát
  3. Formázd számítógépben FAT32 fájlrendszerrel a kártyát
  4. Csomagold ki a kártyára a letöltött frissítést
  5. Kártyát tedd a kamerába
  6. Csatlakoztasd a kamerát a töltőre és kapcsold be. Ha az akku kibírja kb 1 percig, akkor nincs szükség töltőre
  7. Ha a kamera bekapcsol és elérhető a menü, ellenőrizheted a menüben a verziót, de ne felejtsd el törölni a kártyáról a frissítést tartalmazó fájlokat, hogy a következő bekapcsolásnál ne történjen meg a frissítés.

 

A legújabb SJ4000 frissítés a 2016-05-20-án kiadott v1.5

 

 

Az SJ4000 v1.5 firmware frissítés a gyártó adatbázisából

 

 

Kellemes időtöltést!

üdv.,

A www.kodakmedia.hu webáruház technikai csapata szívesen lát a következő blogbejegyzésben is!