Vásárlási feltételek

VÁSÁRLÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

Jelen webáruház üzemeltetője a Ring-Data  Kft.

cégjegyzékszám: 01-09-925000

székhely: 1024 Budapest, Kis Rókus utca 17-19.

iroda: 1024 Budapest, Kis Rókus utca 17-19.

 

A Ring-Data Kft. a webáruház üzemeltetésével kapcsolatos tevékenységeket a saját nevében és saját felelőssége alatt végzi.

 

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

 

A termékek mellett feltűntetett árak bruttó árak, melyek tartalmazzák a 27%-os Áfa-t!

A Kodakmedia.hu  webáruházban vásárolt termékekről a Ring-Data Kft. minden esetben Áfa-s számlát állít ki a vásárló részére.

Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Weboldal felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

 

ÁTVÉTELI MÓDOK

 

Személyes átvétel:

 

Személyes átvételre irodánkban van lehetőség, ilyen esetben kiszállítási díj nincs.

Irodánk címe: Ring-Data  Kft. 1024 Budapest, Kis Rókus utca 17-19. 1.em 3.

Irodánk telefonszáma: 06-1-212-5875

Irodánk e-mail címe: info@kodakmedia.hu

Nyitva tartás: H-P 8:30-17.00

 

Házhoz szállítás:

 

A Kodakmedia.hu webáruház  a megrendelt termékeket a GLS belföldi futárszolgálat igénybe vételével küldi ki, kizárólag Magyarország területére.

Amennyiben egy rendelés munkanapon 12 óráig beérkezik hozzánk, akkor azt lehetőség szerint még aznap, vagy a következő munkanapon feladjuk.

Természetesen a csomag házhoz érkezéséhez még a kiszállítás ideje hozzáadódik, mely általában 1-2 munkanap a távolságtól és a szolgáltatási sebességtől függően.

Amennyiben a rendelés pénteken 12 óra után, hétvégén (szombat, vasárnap) vagy munkaszüneti napon érkezik be, akkor ez hosszabbíthatja a folyamatot.

A házhozszállítás opció kiválasztása esetén az alábbiakat érdemes figyelembe venni:

A futárszolgálat hétköznapokon munkaidőben szállítja ki a csomagokat. A futárok egy meghatározott útvonalterv szerint közlekednek, ezért a csomagok egyedileg meghatározott időben való kézbesítésére sajnos nincsen lehetőség.

 

Pick Pack Pont:

 

A Kodakmedia.hu  internetes üzlet a Lapker Kft. Pick Pack Pont személyes átvételi pont hálózatán keresztül több száz átvételi ponton biztosítja a megrendelt termékek személyes átvételét. A Pick Pack Pont-ról bővebben: http://www.kodakmedia.hu/pick-pack-pont

 

A Pick Pack Pontra történő kiszállítás - webáruházunkon kívül álló okokból, a Pick Pack Pont rendszer működési elvei miatt - más kiszállítási módoknál hosszabb időt vesz igénybe. Budapesti árushelyekre általában 2-4, Budapesten kívüli árushelyekre általában 4-5 munkanap alatt érkeznek ki a csomagok.

Kérjük, csak abban az esetben válaszd ezt a szállítási módot, amennyiben a fenti feltételek megfelelnek. Amennyiben csomagod hamarabb szeretnéd kézhez kapni, kérjük, válaszd a további kiszállítási módok valamelyikét!

A Pick Pack Pontokon a csomagot kizárólag a címzett veheti át személyazonossága igazolásával vagy egy meghatalmazással rendelkező helyettes átvevő (a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-tól)

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

 

A táblázatban szereplő szállítási díjak összegét a megrendelt termékek súlya és mérete illetve a fizetési mód nem befolyásolja!

Házhoz szállítás díja Magyarország területére : 1270 Ft 

Személyes átvétel irodánkban : INGYENES

35.000 Ft felett a szállítási díj minden esetben INGYENES!

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

Fizetési módok:

Személyes átvétel: Készpénz személyes átvételi pontunkon.

Utánvét: Házhoz szállítás esetén készpénzben a futárnak,  Pick Pack Pont átvétel esetén készpénzzel vagy bankkártyával átvételkor.

Előre utalás: Megrendelése összegét a következő számlaszámra utalhatja:

Név: Ring-Data Kft

Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus u. 17-19.

Számlavezető bank: CIB Bank

Bankszámlaszám: 10701094-49870608-51100005

Online Bankkrátyás fizetés:

A bankkártyával való fizetés a Borgun szerverén keresztül történik erős (128 bites) SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására az Interneten keresztül.
A bankkártyával történő fizetési mód választása után a Vásárló átirányításra kerül a Borgun biztonságos honlapjára, ahol a kártyabirtokos megadja a bankkártya adatait így azok sem a Ring-Data Kft. sem más illetéktelen személy birtokába nem juthatnak.

 

Előre utalás esetén a termék az összeg számlánkra érkezése után válik átvehetővé, illetve ekkor adjuk át a futárszolgálatnak.

 

JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEK

 

A Kodakmedia.hu-n forgalmazott termékeket hivatalos nagykereskedőktől, disztribútoroktól szerezzük be, így minden termékünk esetében garanciát vállalunk a nálunk vásárolt termékekre. A fogyasztói szerződés a vásárló és a webáruházat üzemeltető cég között jön létre, ezáltal a jótállást is ez a cég vállalja. Természetesen, ezzel párhuzamosan, de a fogyasztó jogszabály(ok)ból eredő jogait nem érintően minden termékre él a hivatalos Gyártói Jótállás is, amennyiben a termékhez tartozik külső, gyártói garancia jegy. Amennyiben a vásárolt termékhez tartozik külső a termék Gyártója által biztosított garanciajegy, a jótállási jegy és a Gyártói Jótállás leírása az értékesítési csomagban, illetve a termék csomagolásához rögzítve és/vagy a termék számlájához csatolva található.

 

Üzemeltető adatai:

Név: Ring-Data Kft.

Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus u. 17-19.

Adószám: 14896147-2-41

Cégj.szám: 01-09-925000

Banksz.szám: 10701094-49870608-51100005

 

Amennyiben a Szolgáltató és az Ügyfél között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita Szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva az Ügyfél számára:

  • Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. Amennyiben Ügyfél fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról.
  • Békéltető testület. A termékek minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából az Ügyfél eljárást kezdeményezhet a lakóhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testületnél.
  • Bírósági eljárás. Ügyfél jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény rendelkezései szerint.

 

JOGI NYILATKOZAT

 

Kérjük, hogy csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben a lenti feltételekkel maradéktalanul egyetért. Regisztrációja esetén a jelen feltételek Ön által elfogadottnak minősülnek.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

A vásárolt termék  jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalán olvashatja el részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem tudunk felelősséget vállalni, a feltüntetett képek helyenként csak illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból történő panaszokért cégünk nem vállal felelősséget. Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól.

Egyéb feltételek

A Kodakmedia.hu ezúton tájékoztatja, hogy az Ön személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.

Külön rendelkezés hiányában a Kodakmedia.hu  a későbbiekben tájékoztatja Önt újdonságairól és akcióiról. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, pontatlan adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük, látogasson el az adott termék gyártójának honlapjára.

Egyes termékek esetében előfordulhat, hogy a megadott kép és termék leírása között eltérés mutatkozik. Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk, ha ilyen előfordul, kérjük, azt felénk e-maliban szíveskedjenek jelezni.

Szállítási információk

Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük, átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük, észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk. (info@kodakmedia.hu)

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

Amennyiben a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg:

Ha a terméket csomagküldő szolgálatunk útján kapta meg, akkor a törvények értelmében lehetősége van vásárlási szándékától elállni. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet rendelkezik:

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Az elállási határidő az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

 

Ring-Data Kft. 1024 Budapest, Kis Rókus u. 17-19. 1.em 3.

Tel: +36-40-981-211

E-mail: info@kodakmedia.hu

 

Az elállás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített ellenszolgáltatást. A fuvarozási költség a vevőt terheli.  A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. A terméket az eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. A Kodakmedia.hu kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat visszafizetni. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Kérjük, hogy a termék megfelelő csomagolásáról Ön gondoskodjon, se a termékre, se annak csomagolására felirat, címke, vagy sérülés ne kerüljön. Az elégtelen csomagolásból fakadó károkért felelősséget nem tudunk vállalni!

 

ADATVÉDELEM

 

Bevezető:

A Kodakmedia.hu  üzemeltetője, a Ring-Data Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amely szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról. A honlap használata közben a látogatókról és regisztrált felhasználóktól gyűjtött adatokat a Ring-Data Kft. semmilyen harmadik féllel nem osztja meg, nyilvánosságra nem hozza. A Ring-Data Kft. adatvédelmi elvei kialakítása során a következő törvények, rendeletek és ajánlások betartásával és figyelembe vételével járt el:

- 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról;

- 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről;

- 2001. évi XL. törvény a hírközlésről, VIII. fejezet;

- 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

- A Kormány 253/2001. (XII.18) Korm. rendelete a hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások;

- Adatbiztonságáról, valamint az azonosító kijelzés és hívásátirányítás szabályairól;

- Az Online Privacy Alliance ajánlásai.

 

Fogalmak és Értelmezések:

A Kodakmedia.hu elvei az alábbi, az 1992. évi LXIII. törvényben értelmezett alapvető fogalmak használatával készültek:

- Személyes adat: a meghatározott természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi-e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható;

- Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül a személyes adatok gyűjtése, felvétele és tárolása, feldolgozása, hasznosítása (ideértve a továbbítást és a nyilvánosságra hozatalt) és törlése. Adatkezelésnek számít az adatok megváltoztatása és további felhasználásuk megakadályozása is;

- Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletek, technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől;

- Adattovábbítás: ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik;

- Nyilvánosságra hozatal: ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik;

- Adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely a személyes adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, illetőleg a végrehajtással adatfeldolgozót bízhat meg. Kötelez_ adatkezelés esetén az adatkezelés célját és feltételeit, valamint az adatkezelőt az adatkezelést elrendelő törvény vagy önkormányzati rendelet határozza meg;

- Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelő megbízásából személyes adatok feldolgozását végzi;

- Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk nem lehetséges.

 

A Kodakmedia.hu által gyűjtött adatok:

- Általános adatgyűjtés: a Kodakmedia.hu automatikusan gyűjt anonim információkat oldalainak látogatottságáról, a látogatások számáról és gyakoriságáról.

- Regisztráció: a Kodakmedia.hu kereskedelmi szolgáltatásai regisztráció kitöltése után vehetők igénybe, mely során a következő személyes adatok megadása kötelező: e-mail cím, név, lakcím (város, irányítószám, cím), telefonszám. Rendelés során a regisztrált felhasználók külön szállítási címet adhatnak meg. Lehetséges továbbá cégnév és mobil telefonszám megadása.

 

Az adatok kezelése, feldolgozása és továbbítása:

A Ring-Data Kft. kizárólag a Kodakmedia.hu honlap üzemeltetéséhez szükséges célokra használja az előző pontban meghatározott általános és személyes adatokat, azokat semmilyen harmadik féllel nem osztja meg.

 

Az adatok felhasználása a következő elvek szerint történik:

- Az előző pontban meghatározott általános adatok kizárólag a Ring-Data Kft. által elérhetőek, az információk kizárólag összevontan, egyének szerint nem azonosítható módon kerülnek feldolgozásra, és statisztikai célokat szolgálnak. A kollektív adatok elemzése segítséget nyújt a látogatók érdeklődésének felméréséhez, a szolgáltatások igény szerinti fejlesztéséhez.

- A regisztrációs adatok kizárólag a rendelések teljesítését, azok megerősítését, nyomon követhetőségét szolgálják.

 

Az adatok minősége és biztonsága:

A Ring-Data Kft. az alábbi lehetőségeket kínálja a vásárlóktól gyűjtött személyes adatok pontosságának és biztonságának fenntartásához:

- A Kodakmedia.hu regisztrált felhasználói személyes adataikat bármikor megváltoztathatják, frissíthetik a website-on bejelentkezés után a következő hivatkozás alatt elérhető funkció segítségével: személyes adatok megváltoztatása.

- Az ezen online funkció segítségével nem megoldható kérdések, panaszok kezelésében a Kodakmedia.hu ügyfélszolgálat nyújt tájékoztatást.

- A Ring-Data Kft. minden szükséges lépést megtesz, annak érdekében, hogy biztosítsák az adatok biztonságát. Az adatokhoz kizárólag az illetékes munkatársak férhetnek hozzá.

 

Az érintettek jogai és érvényesítésük:

A törvényi előírásoknak megfelelően az érintetteknek, azaz a Kodakmedia.hu-n regisztrált felhasználóinak joguk van tájékoztatást kérni adataikról, azokat megváltoztatni illetve törölni a rendszerből.

 

Megbízható bolt minősítés adatvédelem

A www.arukereso.hu (Naspers OCS Hungary Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat a Naspers OCS Hungary Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

 

Érvényes: 2014. október 2-től visszavonásig!

 

ADATVÉDELEM

Bevezető:

A Kodakmedia.hu  üzemeltetője, a Ring-Data Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amely szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról. A honlap használata közben a látogatókról és regisztrált felhasználóktól gyűjtött adatokat a Ring-Data Kft. semmilyen harmadik féllel nem osztja meg, nyilvánosságra nem hozza. A Ring-Data Kft. adatvédelmi elvei kialakítása során a következő törvények, rendeletek és ajánlások betartásával és figyelembe vételével járt el:

- 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról;

- 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről;

- 2001. évi XL. törvény a hírközlésről, VIII. fejezet;

- 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

- A Kormány 253/2001. (XII.18) Korm. rendelete a hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások;

- Adatbiztonságáról, valamint az azonosító kijelzés és hívásátirányítás szabályairól;

- Az Online Privacy Alliance ajánlásai.

 

Fogalmak és Értelmezések:

A Kodakmedia.hu elvei az alábbi, az 1992. évi LXIII. törvényben értelmezett alapvető fogalmak használatával készültek:

- Személyes adat: a meghatározott természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi-e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható;

- Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül a személyes adatok gyűjtése, felvétele és tárolása, feldolgozása, hasznosítása (ideértve a továbbítást és a nyilvánosságra hozatalt) és törlése. Adatkezelésnek számít az adatok megváltoztatása és további felhasználásuk megakadályozása is;

- Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletek, technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől;

- Adattovábbítás: ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik;

- Nyilvánosságra hozatal: ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik;

- Adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely a személyes adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, illetőleg a végrehajtással adatfeldolgozót bízhat meg. Kötelez_ adatkezelés esetén az adatkezelés célját és feltételeit, valamint az adatkezelőt az adatkezelést elrendelő törvény vagy önkormányzati rendelet határozza meg;

- Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelő megbízásából személyes adatok feldolgozását végzi;

- Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk nem lehetséges.

 

A Kodakmedia.hu által gyűjtött adatok:

- Általános adatgyűjtés: a Kodakmedia.hu automatikusan gyűjt anonim információkat oldalainak látogatottságáról, a látogatások számáról és gyakoriságáról.

- Regisztráció: a Kodakmedia.hu kereskedelmi szolgáltatásai regisztráció kitöltése után vehetők igénybe, mely során a következő személyes adatok megadása kötelező: e-mail cím, név, lakcím (város, irányítószám, cím), telefonszám. Rendelés során a regisztrált felhasználók külön szállítási címet adhatnak meg. Lehetséges továbbá cégnév és mobil telefonszám megadása.

 

Az adatok kezelése, feldolgozása és továbbítása:

A Ring-Data Kft. kizárólag a Kodakmedia.hu honlap üzemeltetéséhez szükséges célokra használja az előző pontban meghatározott általános és személyes adatokat, azokat semmilyen harmadik féllel nem osztja meg.

 

Az adatok felhasználása a következő elvek szerint történik:

- Az előző pontban meghatározott általános adatok kizárólag a Ring-Data Kft. által elérhetőek, az információk kizárólag összevontan, egyének szerint nem azonosítható módon kerülnek feldolgozásra, és statisztikai célokat szolgálnak. A kollektív adatok elemzése segítséget nyújt a látogatók érdeklődésének felméréséhez, a szolgáltatások igény szerinti fejlesztéséhez.

- A regisztrációs adatok kizárólag a rendelések teljesítését, azok megerősítését, nyomon követhetőségét szolgálják.

 

Az adatok minősége és biztonsága:

A Ring-Data Kft. az alábbi lehetőségeket kínálja a vásárlóktól gyűjtött személyes adatok pontosságának és biztonságának fenntartásához:

- A Kodakmedia.hu regisztrált felhasználói személyes adataikat bármikor megváltoztathatják, frissíthetik a website-on bejelentkezés után a következő hivatkozás alatt elérhető funkció segítségével: személyes adatok megváltoztatása.

- Az ezen online funkció segítségével nem megoldható kérdések, panaszok kezelésében a Kodakmedia.hu ügyfélszolgálat nyújt tájékoztatást.

- A Ring-Data Kft. minden szükséges lépést megtesz, annak érdekében, hogy biztosítsák az adatok biztonságát. Az adatokhoz kizárólag az illetékes munkatársak férhetnek hozzá.

 

Az érintettek jogai és érvényesítésük:

A törvényi előírásoknak megfelelően az érintetteknek, azaz a Kodakmedia.hu-n regisztrált felhasználóinak joguk van tájékoztatást kérni adataikról, azokat megváltoztatni illetve törölni a rendszerből.

 

Megbízható bolt minősítés adatvédelem

A www.arukereso.hu (Naspers OCS Hungary Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat a Naspers OCS Hungary Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.