KODAK sportkamerák


KODAK sportkamerák az élmények "egy gombos" rögzítéséért
Funkció gazdagság egyszerűen, kiváló minőség és dizájn mellett

A KODAK akciókamerái megörökítik az élményeket, de élményeket is adnak. Különleges funkciók, egyszerű kezelés és megnyerő formatervezés jellemzi a ZM sorozat gyermekeknek szánt belépő modelljétől egészen a minden környezeti hatást kibíró professzionális ZX Playsportig.

Kodak sportkamerák, akciókamerák


Sorrend:


Kodak akciókamerák, sportkamerák

George Eastman 1888-ban alapított Eastman Kodak cégének a "Te nyomod a gombot, mi adjuk az élményt" szlogenje a kodak teljes választékára igaz a mai napig. Az akciókamerák a KODAK választékában kicsit különlegesebbek egy telefon kamerájánál, hiszen számos körülmény között helyt kell állni és mindegyikben eltérő módon. Ennek ellenére a ZM sorozat a fiataloknál bevált MP3 lejátszók formatervezését örökölte, a ZX Playsport pedig a jól kézben tartható telefonokét.

 

Különleges kamera tulajdonságok

A sportkameráknak alkalmasnak kell lenni a sport közben előforduló szélsőséges körülmények között is. A KODAK a sportkamaera kategóriát nem egy egyszerű, futók fejpántjára erősíthető könnyű modellben határozta meg, hanem olyan funkciókkal ruházta fel, mint porállóság, vízállóság és ütésállóság.

 

Porálló - ha leesik a strand homokjába...

Ha belegondolunk, a porállóság csaknem minden szabadtéri eseménynél fontos lehet, hiszen ha a strandon leejtjük a telefont, az pont a homokba fog esni. Homok pedig nem csak a tengerparti fövenyen van, hanem bármely strandon egy nagyvásrosban.

 

Rezgés és ütésálló - síelés, futás, hegymászás és esések...

Az ütés és rázkódás állóság szintén fontos még egy szörfdeszkára erősített sportkameránál is, hogy a gördeszka csillapítatlan rezgéseiről ne is beszéljünk. Autók műszerfalán is hasznos és gyakori manapság az autóskamera, mely szintén eleget kap a rázkódásból. A ZX3 tokozásának köszönhetően képes megúszni a nagyobb eséseket, akár kövön is.

Vízálló - síelés, búvárkodás, rafting, strand, barlangászat

A víz és porállóság mellett vízállóságot is biztosít a hobbi búvároknak egy családi  nyaralás alkalmával, de az sem mellékes, hogy a szörfdeszka vagy rafting kajak beármely részére felerősíthetjük, mert ennyi vizet vígan kibír. A vízállóság egyéb előnye, hogy síelés közben is a víz ellen védjük a kamerát.

 

Gazdaságosság

Egyes képességek miatt nem kell már a megvételkor bővítésben gondolkodni - ennyivel már most olcsóbb például a ZX3. Az sem elhanyagolható szempont, hogy ha valami ütésálló, akkor a sport és autós igénybevétel közben kevésbé hamar fog tönkremenni, ritkábban kell pótolni.

 

A sportkamerák piacán egyedülálló képességekkel - ennek ellenére - alacsony áron szerepel a termék, melynek előnyei tagadhatatlanok, a KODAK márkával járó garancia és megbízhatóság mellett.