Hírek

Légtisztító tanúsítványok és teszteredmények

Az AG + technológiával ellátott Vírusfilter fertőtlenítő légtisztítót számos világszínvonalú virológiai laboratóriumban széleskörű harmadik fél általi teszteléseknek vetették alá, köztük az Egyesült Államokban található MRI Global és a svájci SGS laboratóriumokban.

A Kansas City-beli MRI Global egy független, nonprofit kutatási szervezet, amely a nemzetbiztonság, a globális egészségügy és biztonság területén testreszabott megoldásairól ismert, valamint mély szakértelemmel rendelkezik a biológiai biztonság és a biokockázatkezelés területén. Speciális és tanúsított laboratóriumaiban az MRIGlobal független laboratóriumi vizsgálatokat végzett élő, aeroszolizált, súlyos, akut légzőszervi szindróma koronavírus (amely a SARS-CoV-2-t okozó vírus) felhasználásával. A teszt eredményeként kijelenthető, hogy az AG + technológiával ellátott Vírusfilter 15 perc alatt hatékonyan megszünteti a súlyos akut légzőszervi COVID-19 vírus (SARS CoV-2) ≥99,9% -át. ► MRI Global teszt magyarul | MRI Global teszt angolul

Ez a magasan akkreditált laboratórium számos amerikai és nemzetközi ügyfélnek irányított már teszteléseket, beleértve a DOD, CDC, NIH, USDA, DHHS, DEA, FDA és EPA szervezeteket.

Az SGS egy svájci multinacionális vállalat, amelynek székhelye a svájci Genfben található és ellenőrzési, igazolási, tesztelési és tanúsítási szolgáltatásokat nyújt. Az SGS levegőben terjedő vírus eliminációs hatástesztet végzett a Vírusfilter gépen, amely a H1N1 influenza és a H3N2 influenza vírus ≥99,99% -os eltávolítását mutatta egy órán belül. ► SGS teszt magyarul | SGS teszt angolul

A termékek világ első FDA tanúsított légtisztítói, amelyek képesek elpusztítani a COVID-19 és mutánsai 99,9% -át. ► FDA regisztráció magyarul | FDA regisztráció angolul

A hazai NNK (volt ÁNTSZ) által elismert készülék! ►  Jelentés magyarul 

Felhasználók tízezreit sodorhatta kellemetlen helyzetbe a – már jócskán a követendő brandek közé tartozó – kínai SJCAM. Legutóbbi termékfejlesztésük eredménye képen ugyanis a régi SJ4000 már nem 1,5”, hanem 2,0” méretű kijelzővel kerül piacra. Sokan - mint mindig -, a kamerák firmware frissítésével kezdtek, azonban az új 2 inches kamerákon a 1,5 inches kamera firmware frissítése a kamera teljes és visszaállíthatatlan lefagyását eredményezte. Legalább is mostanáig...

 

SJCAM kameratuningÉpp a gyártónak küldtem volna vissza egy hibás kamerát, amikor kiderült, csak a szoftverrel van baj, az pedig átírható. Chiptuningot kellett csinálni, mint egy autónál. Kamerád megváltoztathatalan elektronikáját egy rugalmasan megváltoztatható szoftver vezérli. Ha okosabb szoftvert teszel rá, okosabban működik a kamera is. Érdekel, milyen pluszt hozhatsz ki a saját kamerádból legálisan és ingyen?

 

iGo SzülinApp - 10 éves az iGoIngyenes, teljes értékű iGO verziót tölthetsz mobilodra 2016 május 16-ig! Android és iOS operációs rendszerre is szabad a pálya, használd ki amíg lehet! Mi már letöltöttük Androidra, nézd meg, hogyan!

 

 

kameratémák blogbejegyzés előnézeti kép1938-ban már volt, aki élhetett a technika legújabb élmény megörökítő vívmányával. Akkor még nehezen lehetett hozzáférni egy kamerához, az operatőri szakma divatja sem volt meg. Ma pedig mindenki bármikor és bármiről készíthet felvételeket a legegyszerűbb hétköznapi eszközökbe épített minikamerákkal. Hidd el, nincs rossz téma a filmezéshez! Láss neki!

halszemoptikaAkciókameráink széles látószögű felvételein azért olyan íves minden vonal a kép szélén, mert a közeli tárgyakat felvéve a lencse betorzít. Lehet ellene tenni valamit?

Akciókamera táskák méretezéseEladói trükknek tűnik, hogy minél nagyobb akciókamera táskákra próbálnak rábeszélni a boltokban. Most megmutatjuk, melyikbe mi fér és - igaz kereskedőként, de - próbáljuk beleélni magunkat a vásárló helyzetébe, hogy korrekt érveket mondjunk egyik vagy másik táskához, illetve megmutassuk megéri-e a nagyobb táskáért a nagyobb beruházás.

Nem csak a VÉDA rendszerrel nem akarunk ujjat húzni

A VÉDA rendszernek van egy sokszor kérdezett és vitatott, de teljesen soha nem tisztázott funkciója, ami ellen tudunk védelmet javasolni az árukínálatunkból. Mindemellett ez az egyetlen szabálysértés, amit a legtöbben igyekszenek be is tartani, ha rendőrautó mellett haladnak el...

SJCAM SJ4000 FOV látószög állító funkcióAz SJCAM SJ4000-es sorozata is képes a látószöget állítani a FOV funkcióval. De mire jó ez nekünk?

EXIF digitális képinformációkA fotókon szereplő dátum egy EXIF információ. Számos egyéb apró információt horozhat egy digitális fotó, sőt néhány EXIF adat még hasznos is lehet.

 

 

Okoskarkötő álomvigyázókéntOkosnak hívják, de valójában csak egy újabb computerizált kütyü, amitől elsőre csak bonyolultabbnak érezzük az életünket. A telepítés és használatba vétel után azonban meglepően bátran ajánlható nagyinak, apunak, anyunak. Utána meg egyszerűen zseniális...

 

Facebook barát fényképezőgép 

Facebook-barát lehet minden fényképezőgép, amely valahogy megment a posztolás nehéz és gyötrelmes műveletétől. De melyik Facebook-barát fotómasina legyen majd az én barátom?