FÉNYKÉPEZŐGÉP + fotós kellék

Főkategória >FÉNYKÉPEZŐGÉP + fotós kellék

Fényképezőgépek, fényképezőgép kiegészítők a legjobb pillanat megörökítéséhez, mindenkinek

Mindig emlékezni fogunk a legjobb pillanatra, de hogy másnak is megmutathassuk, fotóznunk kell! Mi sem egyszerűbb az egyre nagyobb tudású kompakt fényképezőgépeken lévő jó minőségű lencsékkel, okos elektronikával, egyszerű menükkel. A tokok, csuklópántok és állványok kényelmesebbé teszik a fotózást, megóvják a fényképezőgépet.
Kompakt és eldobható fényképezőgépek.

 

A kompakt kategória számos olyan lehetőséget kínál elfogadható áron, ami a jó mozdulatok és emlékezetes események megörökítésére szolgál. Autofókusz és fehéregyensúly állításban manapság már professzionális teljesítményt nyújtanak a 14-20 megapixeles fényképezőgépek. Ezen felül a képek dátumozása, és utólagos módosítása sem meglepő funkció. Ugynaígy mindegyik kompakt kategóriájú fotó masina tud már video felvételeket rögzíteni és bizonyos képbeállításokat előre definiált sablonból kiválasztani, hogy a fényképezőgép használójának a legkevesebb beállítást kelljen elvégeznie.

 

Ma már az internetre csatlakozás vagy mobil eszközhöz csatlakozás sem számít különlegesnek, de ezt még azért csak az újabb fotóeszközök tudják frappánsan kezelni.

 

Fényképezőgép kiegészítők


A tartozékok és kiegészítők a fényképezőgépek védelmét szolgálják ütődésektől, karcolódásoktól. A különböző tokok anyagának sűrű szövése a kisebb sérülésektől védik a fényképezőgépet, míg a varrásokkal és szivacs, vagy merev betétekkel merevített élek, a leesés ellen védenek.

 

A különböző rögzítő állványok, keretek a bemozdulás mentes fényképezést segítik. A rögzítő vagy hordozó pántok a fényképezőgép elvesztését akadályozzák meg.