Termék részletek


Skype STX5055 Kit Mobility headset + Webcam

Skype STX5055 Kit Mobility headset + Webcam
 • Skype STX5055 Kit Mobility headset + Webcam
nettó: 8 496 Ft bruttó: 10 790 Ft
Raktárkészlet 
:
RAKTÁRON
Gyártó:
Think Extra

Skype STX5055 Kit Mobility headset + Webcam, webkamera 

A kristálytiszta hangzás új szintre emel!

 

A partneri Acoustic Lab ™, amely magában foglalja az audio-video perifériákat PC-n és Macen, abszolút minőségi felhasználók számára, akik a multimédiás élményeket a legmagasabb szinten szeretnék használni.

A Webkamera STX-5055 ™  CMOS chipsettel, egy pixel felbontással, 2 Mbps és magában foglalja a  a Motion zoom ™ arc követés, 4x digitális zoom, effektek ™ és az Active AMT ™ háttérfény-kompenzáció.

AMT-HD ™
Teconologia, amelynél a kiváló CMOS biztosítani tudja a legmagasabb minőséget és a részleteket.
Motion zoom ™
Követi az arcod mozgását, használja a nagy felbontású automatikus zoomot.
4x digitális zoom

Aktív Effects ™
Szép grafikus hatások


Amennyiben kérdése van, hívjon minket a 06-1-212-5875 vagy 06-70-648-5078 telefonszámon!

Előre utalási információkhoz kattintson ide!

 • A Skype STX5055 Kit Mobility headset + Webcam, webkamera  a Skype néhány évvel ezelőtt kibocsátott terméke. Bár a kamerához mellékelt illesztőprogram nem a Windows 10 operációs rendszerre lett optimalizálva, de a lemez Windows 10 alatt is elindul, tartalma gond nélkül feltelepül a gépre. Telepítése elengedhetetlen, különben nem ismeri fel a Skype a kamerát külső videó forrásként.

   

  Windows 10 operációs rendszert használó vásárlók figyelmébe: Az operációs rendszer alap felszereltségének része a Skype, a legújabb verzió van feltelepítve. Ez az legújabb verziójú, Microsoft-os Skype nem ismeri fel a kamerát, ezért ajánlott ezt a verziót letörölni, és a klasszikus Skype-ot feltelepíteni, vagy eleve a klasszikus verziót tölteni le a számítógépre.

   

  A lemezen mellékelt illesztőprogram futtatása után a klasszikus Skype gond nélkül felismeri a kamerát és azonnal használható.


   

   

   


   

  A Kodakmedia.hu webáruházba feltöltött termékek jellemzőit és tulajdonságait a gyártó adatszolgáltatása alapján tüntettük fel, azok helyességéért nem vállalunk felelősséget. A termék ezen az oldalon feltüntetett képei a valóságtól eltérőek lehetnek, esetenként csak illusztrációk. Kérjük, amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdéseid lennének, keresd fel a Kodakmedia.hu webáruház ügyfélszolgálatát!

 • Gyártó
  Think Extra
  Cikkszám
  STX-5055