Termék részletek


Skype STX5030 Kit mobility + high def web cam

Skype STX5030 Kit mobility + high def web cam
 • Skype STX5030 Kit mobility + high def web cam
nettó: 10 228 Ft bruttó: 12 990 Ft
Raktárkészlet 
:
RAKTÁRON
Gyártó:
Think Extra
Nincs raktáron

Skype STX5030 Kit mobility + high def webcam, webkamera

A kristálytiszta hangzás új szintre emel!

 

Leírás: 3,5 milliméteres jack csatlakozás. 1.3 Mpixeles felbontás (1280x1024 @ 15fps, pillanatfelvétel gomb, biztos tapadást biztosító talpak, Windows 2000, XP, Vista, Mac OS X, ajándék headset.


Amennyiben kérdése van, hívjon minket a 06-1-212-5875 vagy 06-70-648-5078 telefonszámon!

Előre utalási információkhoz kattintson ide!

 • A Skype STX5030 Kit mobility + high def webcam, webkamera a Skype néhány évvel ezelőtt kibocsátott terméke. Bár a kamerához mellékelt illesztőprogram nem a Windows 10 operációs rendszerre lett optimalizálva, de a lemez Windows 10 alatt is elindul, tartalma gond nélkül feltelepül a gépre. Telepítése elengedhetetlen, különben nem ismeri fel a Skype a kamerát külső videó forrásként.

   

  Windows 10 operációs rendszert használó vásárlók figyelmébe: Az operációs rendszer alap felszereltségének része a Skype, a legújabb verzió van feltelepítve. Ez az legújabb verziójú, Microsoft-os Skype nem ismeri fel a kamerát, ezért ajánlott ezt a verziót letörölni, és a klasszikus Skype-ot feltelepíteni, vagy eleve a klasszikus verziót tölteni le a számítógépre.

   

  A lemezen mellékelt illesztőprogram futtatása után a klasszikus Skype gond nélkül felismeri a kamerát és azonnal használható.


   

   

   


   

  A Kodakmedia.hu webáruházba feltöltött termékek jellemzőit és tulajdonságait a gyártó adatszolgáltatása alapján tüntettük fel, azok helyességéért nem vállalunk felelősséget. A termék ezen az oldalon feltüntetett képei a valóságtól eltérőek lehetnek, esetenként csak illusztrációk. Kérjük, amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdéseid lennének, keresd fel a Kodakmedia.hu webáruház ügyfélszolgálatát!

 • Gyártó
  Think Extra
  Cikkszám
  STX-5030