Termék részletek


Ag+50 - Ezüstionos plazmasterilizáló légtisztító plusz szűrővel - otthonra, irodába, kórházba

Ag+50 - Ezüstionos plazmasterilizáló légtisztító plusz szűrővel - otthonra, irodába, kórházba
 • Ag+50 - Ezüstionos plazmasterilizáló légtisztító plusz szűrővel - otthonra, irodába, kórházba
 • Ag+50 - Ezüstionos plazmasterilizáló légtisztító plusz szűrővel - otthonra, irodába, kórházba
 • Ag+50 - Ezüstionos plazmasterilizáló légtisztító plusz szűrővel - otthonra, irodába, kórházba
 • Ag+50 - Ezüstionos plazmasterilizáló légtisztító plusz szűrővel - otthonra, irodába, kórházba
nettó: 276 863 Ft bruttó: 351 616 Ft
A vírusok és baktériumok gyors elpusztítására hitelesítve!
Ez a készülék valóban elpusztítja a vírusokat, gombákat, baktériumokat!
Méret: 390*211*628 mm
Ezüst ion a vírusok ellen: igen
Plazma fertőtlenítés: igen
UV fertőtlenítés: igen
VILÁGSZABADALOM: igen
Szűrési hatékonyság: ≥99,9%

Amennyiben kérdése van, hívjon minket a 06-1-212-5875 vagy 06-70-648-5078 telefonszámon!

Előre utalási információkhoz kattintson ide!

 • Az ezüstionos plazmasterilizáló légtisztító az egyetlen a világon, ami bizonyítottan elpusztítja a vírusok, baktériumok és gombák 99,9%-át. A hazai NNK (volt ÁNTSZ) által elismert készülék! Független amerikai virológiai laboratóriumokban (ATCC, MRI Global) végzett kutatások támasztják alá, hogy az ezüstionos technológiával rendelkező AG+50 légtisztító akár már 15 perc alatt elpusztítja a vírusok és baktériumok 82%-át, 30 percen belül pedig eléri a 99,9%-os fertőtlenítési szintet.
  Az ezüstionos AG+50 légtisztító felveszi a harcot számos egyéb vírussal, baktériummal és a különböző gombákkal szemben is. A vizsgálatok során igazolást nyert, hogy a termék legyőzi a gombák (Candida albicans, Candida krusei, Aspergillus flavus és Penicillium vulpinum) 99,9999%-át, baktériumok közül a Staphylococcus aureus, a Pseudonomas aeruginosa és az E.coli 99,99%-át, valamint a levegőben terjedő baktériumok 99%-át.

  Ezt a magas fokú védelmet egy 5 lépcsős tisztítási folyamat során éri el a rendszer:
  1. A termék elsőként előszűrést végez, amely során kiszűri a levegőből a nagyobb szennyeződéseket (pl. port, hajat).
  2. Működésbe lép a magas hatásfokú ezüstionos légszűrés. Ez a folyamat elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és eltávolítja a finomszemcsés szennyeződéseket.
  3. A harmadik lépcsőfok a nanokristály szűrés. Ezek a természetes, nem fém alapú kristályok eltávolítják a levegőből a veszélyes gázokat, a formaldehidet, a benzolt, az illékony szerves vegyületeket, valamint a kellemetlen szagokat is.
  4. Ezután életbe lép az UV lámpa, ami fertőtleníti a levegőt és elpusztítja a további vírusokat.
  5. Az utolsó lépés a plazmasterilizálás. Ekkor a plazma generátor által előállított pozitív és negatív ionok a levegőben semlegesítve nagy mennyiségű energiát állítanak elő, ezzel fertőtlenítve a helyiség teljes légkörét.

  Miért az ezüstionos légtisztítás a legjobb választás?

  Az ezüstion a vírusburkon keresztül átjut a vírusba, ahol a génállományban denaturációt okoz, valamint reakcióba lép a vírus felületi fehérjével és megrongálja annak védőrétegét.
  Ennek a folyamatnak köszönhetően az ezüstion hatásosan gyengíti és el is pusztítja a vírus DNS-ét és RNS-ét is. Ezáltal minimalizálja a vírus aktivitását és fertőzőképességét, valamint megakadályozza a vírusok sejtekhez történő kapcsolódását.
  Milyen további előnyöket rejt az AG+50 ezüstionos légtisztító?
  • A levegő minőségének változására az intelligens szenzorok automatikusan aktiválják a szűrő tisztítást és elpusztítják a szennyeződéseket.
  • A beépített légfúvó már 20 perc alatt képes hatásosan fertőtleníteni akár 40-50 m2 -es területet. Ezalatt javítja az épületben lévő levegő minőségét és megakadályozza, hogy a vírusok és mikrobák újra a légkörbe jussanak.
  • A környezetvédelmet szem előtt tartva, a filterek környezetbarát módon készülnek, továbbá a készülék minimális energiafogyasztás mellett is maximális légtisztítást biztosít.
  • Költséghatékony megoldás az egészség érdekében. Amellett, hogy energiahatékony, egy évig a szűrőt sem kell benne cserélni.
  • Zajmentes. Észre sem fogja venni, hogy a légtisztító folyamatosan dolgozik. Csak kapcsolja be és feledkezzen meg róla!
  • Az ózonszűrő zárt térben található, így egyáltalán nem káros a szervezetre. A gép működése közben a helyiséget nem kell elhagyni, ellentétben a hagyományos ózon szűrös, károsodást okozható légszűrökkel.
  • Védje munkatársait és fogyasztóit! Válassza az Anti-SARS CoV-2 technológiát irodáiban és üzleti helyiségeiben, hogy mindig biztonságban tudhassa ügyfeleit és munkatársait. Hívja fel ügyfelei figyelmét, hogy az ő biztonságuk a legfontosabb az Ön számára!

  Feszültség AC220V
  Teljesítmény 95W
  Felhasználási tér max 50m2
  m3/óra 375 m3
  Zajszint ≤58 dB
  Méret 390*211*628 mm
  Ezüst ion a vírusok ellen igen
  Plazma fertőtlenítés igen
  UV fertőtlenítés igen
  Szűrési hatékonyság ≥99,9%
  PM2.5 eltávolítás igen
  Formaldehid eltávolítás igen
  Metilbenzol eltávolítás igen
  Illékony szerves vegyületek eltávolítása igen
  Szűrőcsere emlékeztető igen
  Szűrő élettartama 2000 üzemóra
  Ventilátor sebességi fokozatok 3
  Intelligens mód igen
  PM2.5 Sensor igen
  Időzítő igen
  Alvó mód igen
  Csendes mód igen
  Gyerekzár igen
  Nettó súly 7.6 kg

   

   

   


   

  A Kodakmedia.hu webáruházba feltöltött termékek jellemzőit és tulajdonságait a gyártó adatszolgáltatása alapján tüntettük fel, azok helyességéért nem vállalunk felelősséget. A termék ezen az oldalon feltüntetett képei a valóságtól eltérőek lehetnek, esetenként csak illusztrációk. Kérjük, amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdéseid lennének, keresd fel a Kodakmedia.hu webáruház ügyfélszolgálatát!

 • Cikkszám
  Ag50_szuro