Ag+50 Ezüstionos plazmasterilizáló légtisztító otthonra, irodába, kórházba

184.901 Ft

A vírusok és baktériumok gyors elpusztítására hitelesítve!
Ez a készülék valóban elpusztítja a vírusokat, gombákat, baktériumokat!

Ezüst ion a vírusok ellen:               igen
Plazma fertőtlenítés:        igen
UV fertőtlenítés:                igen
VILÁGSZABADALOM:        igen
Szűrési hatékonyság:        ≥99,9%

Kategória:

Az ezüstionos plazmasterilizáló légtisztító az egyetlen a világon, ami bizonyítottan elpusztítja a vírusok, baktériumok és gombák 99,9%-át. A hazai NNK (volt ÁNTSZ) által elismert készülék! Független amerikai virológiai laboratóriumokban (ATCC, MRI Global) végzett kutatások támasztják alá, hogy az ezüstionos technológiával rendelkező AG+50 légtisztító akár már 15 perc alatt elpusztítja a vírusok és baktériumok 82%-át, 30 percen belül pedig eléri a 99,9%-os fertőtlenítési szintet.

Az ezüstionos AG+50 légtisztító felveszi a harcot számos egyéb vírussal, baktériummal és a különböző gombákkal szemben is. A vizsgálatok során igazolást nyert, hogy a termék legyőzi a gombák (Candida albicans, Candida krusei, Aspergillus flavus és Penicillium vulpinum) 99,9999%-át, baktériumok közül a Staphylococcus aureus, a Pseudonomas aeruginosa és az E.coli 99,99%-át, valamint a levegőben terjedő baktériumok 99%-át.

Ezt a magas fokú védelmet egy 5 lépcsős tisztítási folyamat során éri el a rendszer:

  1. A termék elsőként előszűrést végez, amely során kiszűri a levegőből a nagyobb szennyeződéseket (pl. port, hajat).
  2. Működésbe lép a magas hatásfokú ezüstionos légszűrés. Ez a folyamat elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és eltávolítja a finomszemcsés szennyeződéseket.
  3. A harmadik lépcsőfok a nanokristály szűrés. Ezek a természetes, nem fém alapú kristályok eltávolítják a levegőből a veszélyes gázokat, a formaldehidet, a benzolt, az illékony szerves vegyületeket, valamint a kellemetlen szagokat is.
  4. Ezután életbe lép az UV lámpa, ami fertőtleníti a levegőt és elpusztítja a további vírusokat.
  5. Az utolsó lépés a plazmasterilizálás. Ekkor a plazma generátor által előállított pozitív és negatív ionok a levegőben semlegesítve nagy mennyiségű energiát állítanak elő, ezzel fertőtlenítve a helyiség teljes légkörét.

Miért az ezüstionos légtisztítás a legjobb választás?
Az ezüstion a vírusburkon keresztül átjut a vírusba, ahol a génállományban denaturációt okoz, valamint reakcióba lép a vírus felületi fehérjével és megrongálja annak védőrétegét. Ennek a folyamatnak köszönhetően az ezüstion hatásosan gyengíti és el is pusztítja a vírus DNS-ét és RNS-ét is. Ezáltal minimalizálja a vírus aktivitását és fertőzőképességét, valamint megakadályozza a vírusok sejtekhez történő kapcsolódását.

Milyen további előnyöket rejt az AG+50 ezüstionos légtisztító?

 • A levegő minőségének változására az intelligens szenzorok automatikusan aktiválják a szűrő tisztítást és elpusztítják a szennyeződéseket.
 • A beépített légfúvó már 20 perc alatt képes hatásosan fertőtleníteni akár 40-50 m2 -es területet. Ezalatt javítja az épületben lévő levegő minőségét és megakadályozza, hogy a vírusok és mikrobák újra a légkörbe jussanak.
 • A környezetvédelmet szem előtt tartva, a filterek környezetbarát módon készülnek, továbbá a készülék minimális energiafogyasztás mellett is maximális légtisztítást biztosít.
 • Költséghatékony megoldás az egészség érdekében. Amellett, hogy energiahatékony, egy évig a szűrőt sem kell benne cserélni.
 • Zajmentes. Észre sem fogja venni, hogy a légtisztító folyamatosan dolgozik. Csak kapcsolja be és feledkezzen meg róla!
 • Az ózonszűrő zárt térben található, így egyáltalán nem káros a szervezetre. A gép működése közben a helyiséget nem kell elhagyni, ellentétben a hagyományos ózon szűrös, károsodást okozható légszűrökkel.
 • Védje munkatársait és fogyasztóit! Válassza az Anti-SARS CoV-2 technológiát irodáiban és üzleti helyiségeiben, hogy mindig biztonságban tudhassa ügyfeleit és munkatársait. Hívja fel ügyfelei figyelmét, hogy az ő biztonságuk a legfontosabb az Ön számára!

Termékjellemzők

Feszültség:           AC220V

Teljesítmény:       95W

Felhasználási tér:              max 50m2

m3/óra: 375 m3

Zajszint: ≤58 dB

Méret:    390*211*628 mm

Ezüst ion a vírusok ellen:               igen

Plazma fertőtlenítés:        igen

UV fertőtlenítés:                igen

Szűrési hatékonyság:        ≥99,9%

PM2.5 eltávolítás:             igen

Formaldehid eltávolítás: igen

Metilbenzol eltávolítás:   igen

Illékony szerves vegyületek eltávolítása:  igen

Szűrőcsere emlékeztető: igen

Szűrő élettartama:            2000 üzemóra

Ventilátor sebességi fokozatok:    3

Intelligens mód:  igen

PM2.5 Sensor:    igen

Időzítő:   igen

Alvó mód:            igen

Csendes mód:     igen

Gyerekzár:           igen

Nettó súly:           7.6 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ag+50 Ezüstionos plazmasterilizáló légtisztító otthonra, irodába, kórházba” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük